Leerlingen in de spotlight: Niek en Brent Schoemaker

Door: Nika Kool 

Dertien jaar en al een beroemd acteur? Het overkwam de tweeling Niek en Brent! Sinds achtjarige leeftijd zijn ze al de geliefde tweeling uit de film “Soof!’’. Niek Schoemaker (2T2) en Brent Schoemaker (2V1) spelen sinds hun achtste in grote films. Het begon allemaal toen hun buurvrouw een appje stuurde en een voorstel deed om auditie te doen voor de film ‘’Soof’’, die toen nog op zoek was naar een tweeling. Nu zijn ze alweer klaar voor hun derde show in Soof, geen film, maar een serie genaamd ‘’Soof: een nieuw begin’’ (nu te zien op Videoland).

Ze krijgen wel vrijstellingen van school, maar moeten het jammer genoeg wel inhalen. Soms wel vijf proefwerken op een dag! Het is een druk leventje in de filmwereld. De eerste film van Soof duurde wel vier weken. Als ze zelf moesten kiezen tussen acteren en school, werd dat bij beide sowieso acteren. In de sterrenwereld kom je dus ook veel BN’ers tegen. Zo hebben Niek en Brent Daan Schuurmans, Dan Karaty en Lies Visschedijk ontmoet. Zelf zouden ze heel erg graag ooit Johnny Depp willen ontmoeten, omdat hij hun grootste idool is. Hun Nederlandse idool is Arjan Ederveen. Ze zouden graag iets van hem willen leren.

Meer lezen? Bekijk de schoolkrant van het Dorenweerd College: DorenToday.

DO NOT DELETE THIS DIV. IT IS HERE TO PROVIDE A LENGTH FIX FOR THE SLIDE-UP IN CASE THERE ARE NO COMMENTS.
-
Voorpagina